Dr. Dolhay Balázs fotó

7. Kórokozók

A FÖLDÖN félmilliárd vírus-hordozó ember van, kiknek az életét az alábbi vírusok veszélyeztetik. Többségük heteroszexuális úton kapta a mikrobáit, nem tudja, hogy fertőzött, klinikai tünet (még) nincs; de másokat ekkor is megfertőzhet. A teljesen ép hüvelyhám, annak savköpenye és Döderlein bacilusai pedig a legtermészetesebb élő védőfal a "lassú" vírusos és egyéb fertőzésekkel szemben.
Fertőzések, Kórokozók stb.
Tehát együtt élünk 300 millió Hepatitis B, C-;Hepatitis: májgyulladás. A májsejtekben akár évtizedekig lesben állnak a vírusok, várva, hogy valami legyengítse a szervezetet (alkoholizálás, dohányzás, cukorbetegség, permetezőszer mérgezés, terhességi mérgezés (toxemia), beszívott, megevett mérgek, gyógyszer mellékhatások, vitamín-, nyomelem-, eszenciális fehérje hiány, elzsírosodott máj stb), és akkor ezek hatékonyabban támadnak! 250 millió Humán Papilloma-Human Papilloma-: nemiszervek, száj, gége nyelőcső sokrétegű hámjába befészkelődő kórokozó és 45 millió HIV/AIDS fertőzött vírushordozóval. Ők a halálokok fertőzéses listáján a harmadik-,1. a Tbc, 2. a Malária a halálokok daganatos listáján a második 1. a Tüdőrák helyet foglalják el a Földön.
EGYÉB KÁROSÍTÓK: A méhszájseb, a méhnyak repedés, rosszul záró gát, lesüllyedt méh és terhesség is. A pangó anyagok: menstruációs vér, hüvelytabletták és kúpok maradékai, ezek mind gyengítik az önvédelmet. Gyengül az önvédelem a korral, a saját ösztrogén termelés fokozatos csökkenése miatt. A hüvelygyulladás kórokozójának gyógyszeres kiirtása után az önvédelem: a sokrétegű védőhám, a savköpeny és Döderlein bacilusok hiánya miatt romokban hever. Ezért a gyorsabb, a "lesben álló" kórokozók szaporodnak el. Tehát két-három hétig, ameddig a lemart hámrétegek nem nőnek vissza és a Döderlein mikrobák nem szaporodnak el, addig bizony fokozott, aktív védelemre szorul ez a testnyílás, például Colpo-Cleaner Laktózzal, vagy Femifit Lactoval.