Dr. Dolhay Balázs fotó

15. Kleopátra misztériuma

Régen, mikor azt hallottam, hogy Kleopátra szamártejben fürdött, akkor mások sztereotip szavai jutottak eszembe: különc, élvhajhász, fehérmájú, tivornyázó, kényúrnő... Csak mostanában, a kémiai és a történelmi szálak felfejtegetésével jöttem rá, hogy a tudatlanságom mindeddig felületessé tett! Ő több nyelven beszélt, nagyobb könyvtára volt, mint Athénnek vagy Rómának. Amikor pedig vetélt és koraszült (?), megkereste az akkori bölcseket, és tanácsukra, (Széth Isten kiengesztelésére), kapcsolatba került a szamár tejével. Ez után szülte az életerős Caesariont és Antonius egészséges ikreit (!). A természetes elhasználódás, stb. miatt rendszeres folyása, hüvelygyulladása várható volt. Ilyen állapotban meg tudta volna tartai a Világ Urának, a rendkívül művelt Cézárnak és Antoniusnak szerelmét? (Persze, Hazája javára, mert hiszen ő első sorban Egyiptom uralkodója volt! Kleopátra halálával a Hazája függetlensége el is veszett).

MIÉRT JÓ A SZAMÁRKANCA-TEJ? Mert kiváló synbiotikumpre- és probiotikum együtt, (nem gyógyszer) a hüvelyben! Az anyatejes csecsemő belének és az egészséges hüvelynek "házőrző", baktériumai csaknem azonosak. Az anyatej és a szamárkanca-tej pedig hasonló. Mindkettő nagyon más, mint a tehéntej! Ezért kézenfekvő nekem, és a tapasztalat után már a felhasználóknak is, hogy a szamárkancának teljes értékű teje jó az életerős Döderlein védelem fenntartásához vagy a gyulladás utáni visszaszaporításához! Kleopátra sznob sem volt. Ugyanis a szamárkanca-tejben is sok a cukor, hmm.., kissé ragacsos.

Lehet, hogy pont azért nem lett fehérmájú sem, mert szamárkanca-tejben "ülőfürdött". A fehér máj alatt, értsd most a legkézenfekvőbbet: a lehetséges hüvelygyulladása következtében a rosszul védő hüvelyhámon át Hepatitis vírussal megfertőzhették volna már akkor is. Ezzel a máj sejtjei elpusztulhatnak, "kifehéredik a máj", ez a májzsugor. Ilyenkor a nemi hormonokat a máj csak lassan bontja le, a személy hiperszexuálissá, és ezzel még inkább fertőző góccá válhat. Fehér májjal pedig gyermeket szülni képtelenség! A fentiek ma még nem tartoznak a közszájon forgó Kleopátra gondolatkörbe! De az enyémbe már igen! A jövőjére nézve Ön is érdekes, valamint hasznos tudással gazdagodott, ha ezeket megértette. Ezzel felvértezve csökkentheti azt az esélyt, hogy Ön és hozzátartozói gyakran kényszerüljenek a nőgyógyászaton és urológián megjelenni.